Forums  |  Register  |  Active Topics  |  Members  |  Search
login | 464 online
Name  Pass 
Back

Official Forum >> Nederlands forum >> andere bands/muziek >> Transentience Page of 11
Transentience
Author Topic
JCROY


Being Everyone


Join Date: 6/26/2006
Posts: 409
Location: Amersfoort

Posted: June 30, 2020 08:16:58

AF en fans,

Heel erg bedankt voor de letterlijk en figuurlijk warme ontvangst die we gisteren hebben gekregen in Hedon Zwolle .
 Smaakt wat ons betreft naar meer!

Top!
Greetz,
Joop , Kristof, Carmen, Rene, KaceNobody cares about threats over the internet. Don't try to act hardcore with the keyboard.
Fighting online is like racing in the special olympics;even if you win, you're still retarded.
Rattin


Intermediate

Join Date: 4/27/2007
Posts: 351
Location: Heelsum ( Gelderland )

Posted: June 30, 2020 13:19:35

Ik vind jullie nog steeds gaaf.Het geluid was alleen niet optimaal en ik heb om mij heen heel veel negatieve reacties gehoord waar ik niet echt blij mee was. Ik zal er een paar noemen: Carmen moet maar eens les gaan nemen bij Floor ! Carmen pakt TE VEEL de hoge noten en dat doet pijn aan mijn horen.Carmen is te erg om aan te horen. Wanneer gaat ze nu eens gewoon zingen ! Ze blijft maar in de hoge tonen hangen !

Ze vonden de muziek wel goed maar ze konden de zang van Carmen niet echt waarderen.

Gelukkig waren er mensen in de zaal die het wel goed vonden.

Wij weten dat Carmen het wel kan,het kwam er alleen bij Hedon niet uit zoals het zou moeten !

En dan is er een band die wel jullie materiaal gebruikt maar ff helpen afbreken was er niet bij !!!!!!!!!!

En dan dat ze het licht ineens uit doen terwijl jullie de boel zo snel mogenlijk van het podium af proberen te halen.Als je geen steek ziet dan gaat dat toch niet !

Maar goed AF had ook startproblemen en dat hebben ze een hele tijd niet meer gehad bij hun concerten !!!

jullie hebben echt je best gedaan.En wij komen echt wel op 6 juli in de Escape in Veenendaal. Misschien dat het daar weer een stuk beter klinkt!

Hebben jullie nog een paar flayers ? Ik was te laat bij de stand in Hedon,heb er 1 nog bemachtigd.Kace.......neem er ff een paar mee naar Menzis en geef ze ff aan Anita !
sS
Rattin


Intermediate

Join Date: 4/27/2007
Posts: 351
Location: Heelsum ( Gelderland )

Posted: June 30, 2020 13:22:53

Kunnen er nog een paar van de AF-fans een eerlijke reaktie geven op het optreden van TranSentiencE in Hedon te Zwolle ?

De band kan er alleen maar van leren !

Positief is altijd goed maar het negatieve is ook goed want dan kunnen ze werken aan hoe het beter kan.

Ik roep hierbij mensen op om hun reaktie te geven !

Bij voorbaad alvast bedankt.
sS
JCROY


Being Everyone


Join Date: 6/26/2006
Posts: 409
Location: Amersfoort

Posted: June 30, 2020 13:23:12

Ach, 't blijft toch een smaak kwestie, doe je niets an *GRIN*Nobody cares about threats over the internet. Don't try to act hardcore with the keyboard.
Fighting online is like racing in the special olympics;even if you win, you're still retarded.
Evelien

Join Date: 8/27/2005
Posts: 846
Location: Nieuwegein

Posted: June 30, 2020 15:33:28

Oke, bij deze, ik wil best wat feedback geven aangezien ik mijn eigen reactie over het alleen maar hoog zingen in de post van Sandra terugzie haha

Muzikaal lag het me prima, was het wel mijn smaak en rockte het ook best wel. Maar daar heb je dan inderdaad die zangeres.... Het kwam over alsof ze constant probeerde te demonstreren hoe hoog ze wel niet kan zingen en daarbij vond ik de klank van haar stem ook nog eens niet aangenaam. Ik werd er persoonlijk erg nerveus van. Het geluid stond heel erg hard en constant die keihoge noten waren ontzettend vermoeiend om aan te horen, heb dan dus ook echt pijn in mijn oren gehad ondanks de oordoppen.. Ik hou zelf erg van variatie, 1 van de redenen dat ik Floor zo goed vind en dat is iets wat deze zangeres in mijn ogen echt moet gaan leren. Ik heb meerdere mensen gehoord die het muzikaal prima in orde vonden maar dus over hetzelfde struikelden als ik. Ik bedoel het verder niet negatief hoor, de band leek me vriendelijk dus dan is het nooit leuk om iets negatiefs te zeggen over 1 van hun. Maar Sandra vroeg me gister wat ik er van vond en heb dus eerlijk mijn mening gegeven De band werd goed ontvangen wat betekent dat er kennelijk zat mensen aanwezig waren die het geweldig vonden. Het is allemaal een kwestie van smaak he, niks aan te doen, dus trek je die negatieve reacties gewoon niet aan Sandra. Als je het mensen vraagt geven ze meestal eerlijk antwoord. En nogmaals: deze band is helemaal niet slecht verder.tjeerd


Beginner


Join Date: 4/26/2007
Posts: 27
Location: mooiste plekje van nederland

Posted: June 30, 2020 15:41:27

@ Rattin eerst goed laten informeren en dan oordeel geven over de band ( Sephyros) die het mat. mocht gebruiken van  TransentienceExordium


MissMiserable


Join Date: 4/1/2021
Posts: 6053

Posted: June 30, 2020 16:25:43

Naja.. ik wil ook best eerlijk zijn; de essentie van mijn mening ligt voor een groot deel wel in Eveliens post.

Ik vond de stem njaa.. een beetje eentonig en wel erg veel opera zegmaar. Ik kan daar even wel tegen; het is knap dat je zo hoog kan zingen maar ik vond het een beetje lijken alsof het meer demonstratie was van 'kijk eens hoe hoog ik kan zingen' ipv gewoon lekker zingen en er een gevarieerd geheel van maken.. Sja, stem is gewoon iets dat het maakt of kraakt voor mij, en in dit geval viel dat nietecht positief uit.

Btw er zijn ook genoeg reacties vanuit de zaal gekomen die de kleding ook wel een beetje 'matig' vonden zegmaar. Niet dat ik een band op kleding zou afkeuren, maar als het geluid je al niet ligt van iemand en ze loopt er als Helena Michaelsen bij (ding te laag opengeritst) dan beïnvloedt dat je wel. En zo werkt het andersom ook. Maargoed.. ik zelf houd gewoon niet zo van gewaagde dingen, en meer mensen om me heen hadden zoiets van sjaaa lijkt wel of ze het daarvan moet hebben.

Muzikaal was trouwens wel gewoon tof.. maarja weetje wat het is; als iemand opvallend is (alleen opera laten horen bijna, beetje 'te sexy' je gedragen/kleden enzo) dan trekt dat bijna altijd heel negatieve én heel positieve reacties. Een middenweg is er dan vaak niet.. wat opzich heel jammer is, maargoed zo werkt het denk ik nou eenmaal.Empty memories won't heal the pain..
JCROY


Being Everyone


Join Date: 6/26/2006
Posts: 409
Location: Amersfoort

Posted: June 30, 2020 17:05:14

Quoted From Rattin:

En dan is er een band die wel jullie materiaal gebruikt maar ff helpen afbreken was er niet bij !!!!!!!!!!Rattin (heb ff de rest weggegumd vanwege de lengte ;-) )

We hadden dit zo met Sephyros afgesproken om AF zo min mogelijk last te laten hebben van de tijds uitloop die we helaas hadden. Jullie konden het niet zien, maar achter de schermen is er door beide supports hard gewerkt met elkaar om alles tot een goed einde te brengen
Sephyros is wat mij betreft op het gebied van samenwerking een voorbeeld voor anderen.

Tjeerd,  sa ist ek mar wer, net? LOLNobody cares about threats over the internet. Don't try to act hardcore with the keyboard.
Fighting online is like racing in the special olympics;even if you win, you're still retarded.
BEERRR


Senior


Join Date: 11/15/2002
Posts: 1604
Location: Twente

Posted: June 30, 2020 17:09:22

Om heel eerlijk te zijn heeft de band mij ook niet echt kunnen boeien. 

Het veel te harde geluid is al een keer aangehaald. De flesjes die er voor op het podium stonden waren na 1 minuut al ongeveer 1 meter verderop gestuiterd. De piep die ik de hele avond heb gehad is voor mijn gevoel gekomen tijdens Transentience.

De podium presentatie van Carmen is inderdaad voor verbetering vatbaar en daar hoort wat mij betreft de kleding ook bij. Maar er zullen ook mensen zijn die het prachtig vinden dus kijk wat dat betreft maar eens naar alle reacties. Maar ook wat haar manier van bewegen en van zingen betreft is het verstandig dat ze goed kijkt hoe andere en betere zangeressen dat doen. Ik zeg maar zo; je kunt er altijd wat van leren

Ook vond ik het jammer dat drummer Kace eigenlijk helemaal ingebouwd zat achter zijn drumkit waardoor hij vrijwel het hele concert niet te zien is geweest.

Maar er zijn in het verleden meer bands geweest die me de eerste keer niet hebben kunnen boeien, maar wat later toch nog wel goedgekomen is dus wie weet  .....

Heel misschien ga ik volgende week nog naar Veenendaal dus dan krijgen jullie een herkansinghttp://www.myspace.com/beerrr666
Cheatah


Lagrimas negras


Join Date: 9/24/2005
Posts: 643
Location: Hazerswoude, NL

Posted: June 30, 2020 17:23:45

Ik vond het niet erg interessant allemaal. Slecht is het niet, dat is iets heel anders, het is gewoon een smaak issue. En mij wist het niet zo te prikkelen, op muzikaal gebied.

De zangeres verdient wel een apart hoofdstuk. De zang was ronduit irritant na een paar nummers. Verder waardeer ik de kledingkeuze ook niet zo. En zeker niet de kennelijk daarbij horende wulpse bewegingen. Een metalpodium is geen nachtclub ofzo. Maar dat is weer een kwestie van smaak, van mij hoeft dat allemaal niet.

In de huidige opzet hoef ik Transentience niet meer te zien als voorprogramma van AF.

Over het geluid:
Van te hard geluid had ik geen last, ook al stond ik vrijd dicht bij de speakers. Ik heb goede oordopjes op maat, alleen zijn die ook vrij duur. Als mensen met oordopjes (met of zonder filter) last hebben van te hard geluid, dan is er iets ernstig mis. Ik weet niet of dat aan de band of aan de zaal ligt, maar ik vind het vrij schandalig dat mensen last moeten hebben van hun oren. Het liefst had ik gewild dat oordopjes helemaal niet nodig waren, maar het is steeds vaker een must, en dat is een slechte zaak. Ruige metal is soms heel lekker, maar dat hoert niet zo hard dat mensen er een oorbeschadiging van oplopen, zeker niet met oordopjes in. Jammer dat het zo moet.

JCROY


Being Everyone


Join Date: 6/26/2006
Posts: 409
Location: Amersfoort

Posted: June 30, 2020 17:26:14

Quoted From BEERRR: Om heel eerlijk te zijn heeft de band mij ook niet echt kunnen boeien. 

Het veel te harde geluid is al een keer aangehaald. De flesjes die er voor op het podium stonden waren na 1 minuut al ongeveer 1 meter verderop gestuiterd. De piep die ik de hele avond heb gehad is voor mijn gevoel gekomen tijdens Transentience.

De podium presentatie van Carmen is inderdaad voor verbetering vatbaar en daar hoort wat mij betreft de kleding ook bij. Maar er zullen ook mensen zijn die het prachtig vinden dus kijk wat dat betreft maar eens naar alle reacties. Maar ook wat haar manier van bewegen en van zingen betreft is het verstandig dat ze goed kijkt hoe andere en betere zangeressen dat doen. Ik zeg maar zo; je kunt er altijd wat van leren

Ook vond ik het jammer dat drummer Kace eigenlijk helemaal ingebouwd zat achter zijn drumkit waardoor hij vrijwel het hele concert niet te zien is geweest.

Maar er zijn in het verleden meer bands geweest die me de eerste keer niet hebben kunnen boeien, maar wat later toch nog wel goedgekomen is dus wie weet  .....

Heel misschien ga ik volgende week nog naar Veenendaal dus dan krijgen jullie een herkansing


TNx Beerr
(Normaal doe ik dit niet, maar nu wil ik wel even reageren.)
Te hard geluids is verantwoording zaal/front of house. Om dat als kritiek naar een band te gebruiken is niet redelijk.
Een drummer die ingebouwd zit..als je zo dicht bij het podium stond (waar je die piep ZOU van hebben gekregen) had je kunnen zien dat er niet meer ruimte was. (er stond één of andere band met hun spullen achter, vandaar LOL)

MAARRRRRRRR

In veenendaal hebben we HEEL VEEL ruimte dus dat gaat goed komen

Bie(e)rtje?Nobody cares about threats over the internet. Don't try to act hardcore with the keyboard.
Fighting online is like racing in the special olympics;even if you win, you're still retarded.
tjeerd


Beginner


Join Date: 4/26/2007
Posts: 27
Location: mooiste plekje van nederland

Posted: June 30, 2020 17:39:48

Quoted From JCROY:
Quoted From Rattin:

En dan is er een band die wel jullie materiaal gebruikt maar ff helpen afbreken was er niet bij !!!!!!!!!!Rattin (heb ff de rest weggegumd vanwege de lengte ;-) )

We hadden dit zo met Sephyros afgesproken om AF zo min mogelijk last te laten hebben van de tijds uitloop die we helaas hadden. Jullie konden het niet zien, maar achter de schermen is er door beide supports hard gewerkt met elkaar om alles tot een goed einde te brengen
Sephyros is wat mij betreft op het gebied van samenwerking een voorbeeld voor anderen.

Tjeerd,  sa ist ek mar wer, net? LOL

knap sein jonge :Pyngwie


Beginner

Join Date: 9/29/2005
Posts: 72

Posted: June 30, 2020 17:55:34

Tja, eigenlijk ben ik het met bovenstaande commentaren wel eens, al blijft kleding een kwestie van smaak, tenslotte liepen er in het publiek ook een paar redelijk kinky bij.
Wat de zangeres betreft heb ik het idee dat ze nog een beetje groeien moet, de wil is er, het contact met het publiek is er maar het ontbreekt aan een stuk ervaring. 

Maargoed, jullie stonden er toch maar en ondanks dat het niet helemaal mijn kopje thee was heb ik het toch wel aardig naar mijn zin gehad!Grtz
JCROY


Being Everyone


Join Date: 6/26/2006
Posts: 409
Location: Amersfoort

Posted: June 30, 2020 18:13:58

Ik moet wel wat bekennen overigens...als ik naar een concert ga vind ik een support iets wat wat mij betreft snel afgelopen mag zijn eigenlijk

Maar ben idd wel blij dat we hebben mogen spelen met AF hoor!!

(Hoezo dubbele moraal)Nobody cares about threats over the internet. Don't try to act hardcore with the keyboard.
Fighting online is like racing in the special olympics;even if you win, you're still retarded.
BEERRR


Senior


Join Date: 11/15/2002
Posts: 1604
Location: Twente

Posted: June 30, 2020 19:07:09

Quoted From JCROY: [
TNx Beerr
(Normaal doe ik dit niet, maar nu wil ik wel even reageren.)
Te hard geluids is verantwoording zaal/front of house. Om dat als kritiek naar een band te gebruiken is niet redelijk.
Een drummer die ingebouwd zit..als je zo dicht bij het podium stond (waar je die piep ZOU van hebben gekregen) had je kunnen zien dat er niet meer ruimte was. (er stond één of andere band met hun spullen achter, vandaar LOL)

MAARRRRRRRR

In veenendaal hebben we HEEL VEEL ruimte dus dat gaat goed komen

Bie(e)rtje?
 

Hee Joop, het te harde geluid was ook zeker geen kritiek naar de band toe, maar meer zoals ik het geluid ervaren heb. Je had die flesjes moeten zien stuiteren vooraan op het podium ; dat hebben we later op de avond niet meer gezien. Het geluid is vaak aan het begin van de avond nog niet zo goed afgesteld en daar heb je als eerste band natuurlijk wel het nadeel van.

En natuurlijk kon ik zien dat er gewoon niet meer ruimte was. Ik vond het alleen jammer met name voor de drummer zelf, maar daar kunnen jullie als band niks aan doen weet ik. Hetzelfde gold trouwens ook voor de drummer van Sephyros hoor . En ja, After Forever heeft natuurlijk wel wat ruimte nodig. Maar die heb ik ook wel op hele kleine podia zien knoeien hoor http://www.myspace.com/beerrr666
� First    � Previous Page of 11 Next �    Last � Back to top