28 June 2007

Geëngageerde clip bij ‘Equally Destructive’ van After Forever

Op de buitengewoon populaire website Youtube.com is een videoclip te vinden die geïnspireerd is op de muziek van de succesvolle Nederlandse metalband After Forever.

De videoclip geeft een indrukwekkende weergave van de maatschappelijke boodschap van het nummer ‘Equally Destructive’. Het filmpje is een goede aanloop naar de Live Earth concerten geïnitieerd door Al Gore. Live Earth vind plaats op 7 juli 2007 op acht plaatsen wereldwijd en is bedoeld om mensen te wijzen op de risico’s van klimaatverandering.

Het nummer ‘Equally Destructive’ is afkomstig van het vijfde en gelijknamige studioalbum ‘After Forever’. Het album is wereldwijd enorm succesvol ontvangen. Dit heeft ertoe geleid dat de band later dit jaar op tournee gaat door Europa (september), Noord Amerika (oktober) en Latijns Amerika (november).

En ook in eigen land gaat het goed met After Forever. Op 18 augustus staat After Forever op het Lowlands festival tussen internationale grootheden als The Killers, Kaiser Chiefs, Basement Jaxx en Tool.


De clip op You Tube: http://www.youtube.com/watch?v=UhyTr9xKx04

New reviews

April 19, 2021 00:00:00
First Reviews online

New Interviews

April 19, 2021 00:00:00
First interviews online

Active topics